Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Mello, T.C.S."'
Autor:
Vieira, A.C.A., Mello, T.C.S., Valente, G.L.C., Guimarães, G. M., Acurcio, L.B., Neumann, E., Costa, K., Andrade, E.H.P., Soares, C.F., Souza, M.R.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 75, Issue: 3, Pages: 535-543, Published: 02 JUN 2023
RESUMO O presente estudo avaliou o potencial probiótico in vitro de bactérias ácido-láticas (BAL) isoladas de queijo artesanal da Serra Geral (MG), com 14 e 21 dias de maturação, leite cru e pingo, utilizados em sua elaboração, e de bancadas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::eb66acc8a377581ab2a2a0ff67029463
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352023000300535&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352023000300535&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.