Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Mellinger, Caroline"'
Autor:
Caldeira, Rodrigo Fernandes, de Paiva Gouvêa, Lucas, de Lima Azevedo, Tatiana, Conte, Carmine, de Sá, Daniela de Grandi Castro Freitas, Galdeano, Melícia Cintia, Felberg, Ilana, Lima, Janice Ribeiro, Mellinger, Caroline Grassi
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 189
Autor:
de Paiva Gouvêa, Lucas, Caldeira, Rodrigo Fernandes, Azevedo, Tatiana de Lima, Antoniassi, Rosemar, Galdeano, Melicia Cintia, Felberg, Ilana, Lima, Janice Ribeiro, Mellinger, Caroline Grassi
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Paiva Gouvêa, Lucas, Caldeira, Rodrigo, de Lima Azevedo, Tatiana, Galdeano, Melicia Cintia, Felberg, Ilana, Lima, Janice Ribeiro, Grassi Mellinger, Caroline
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Autor:
Lima, Janice R, Mellinger, Caroline G
Publikováno v:
In Current Opinion in Biotechnology December 2022 78
Autor:
Brand, Ana, Silva, Ana, Andriolo, Cyrus, Mellinger, Caroline, Uekane, Thaís, Garrett, Rafael, Rezende, Claudia
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; December 2024, Vol. 72 Issue: 50 p27876-27883, 8p
Autor:
Mellinger, Caroline Lynne.
Thesis (M.A.)--University of Wisconsin--Madison, 2001.
Typescript. eContent provider-neutral record in process. Description based on print version record. Includes bibliographical references (leaves 95-100).
Typescript. eContent provider-neutral record in process. Description based on print version record. Includes bibliographical references (leaves 95-100).
Externí odkaz:
http://catalog.hathitrust.org/api/volumes/oclc/48114431.html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
dos Santos, Thaís Barbosa, Chávez, Davy William Hidalgo, Mellinger, Caroline Grassi, de Carvalho, Carlos Wanderlei Piler
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; Jan2024, Vol. 47 Issue 1, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.