Zobrazeno 1 - 10
of 329
pro vyhledávání: '"Mella, O"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Computer Speech & Language 2010 24(2):341-357
Autor:
Risberg, T., Kolstad, A., Bremnes, Y., Holte, H., Wist, E.A., Mella, O., Klepp, O., Wilsgaard, T., Cassileth, B.R.
Publikováno v:
In European Journal of Cancer March 2004 40(4):529-535
Publikováno v:
International Journal of Hyperthermia. Jan/Feb2002, Vol. 18 Issue 1, p25-30. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fauth, C., Bonneau, A., Zimmerer, F., Trouvain, J., Bistra Andreeva, Colotte, V., Fohr, D., Jouvet, D., Jügler, J., Laprie, Y., Mella, O., Möbius, B.
Publikováno v:
LREC-9th Language Resources and Evaluation Conference
LREC-9th Language Resources and Evaluation Conference, The European Language Resources Association, May 2014, Reykjavik, Iceland
Scopus-Elsevier
LREC-9th Language Resources and Evaluation Conference, The European Language Resources Association, May 2014, Reykjavik, Iceland
Scopus-Elsevier
International audience; We present the design of a corpus of native and non-native speech for the language pair French-German, with a special emphasis on phonetic and prosodic aspects. To our knowledge there is no suitable corpus, in terms of size an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03eb523c6de98b9b87388fc49435b1f5
https://hal.inria.fr/hal-00979026
https://hal.inria.fr/hal-00979026
The purpose of this study was to investigate effects of malting and fermentation methods on the amounts of sugars and proteins in food grade Macia and Red tannin sorghum flours. Measurements to determine the amounts of reducing sugars, soluble protei
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2564::a218faa2123d0e3103c0a43415296550
http://digitallibrary.ihi.or.tz/2429/
http://digitallibrary.ihi.or.tz/2429/