Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Melkam Bekele"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 2 of 2 pro vyhledávání: '"Melkam Bekele"'
1
Akademický článek
Screening of Ethiopian mango cultivars for suitability for preparing jam and determination of pectin, sugar, and acid effects on physico-chemical and sensory properties of mango jam
Autor: Melkam Bekele, MSc, Neela Satheesh, PhD, Sadik J.A, M.Sc
Publikováno v: Scientific African, Vol 7, Iss , Pp - (2020)
In this present study physicochemical composition of 6 mango varieties (Tommy, Kent, Keitt, Dodo, Local and Apple mango) were characterized on the bases of their suitability for jam preparation. According to the results of fruit physicochemical analy
Externí odkaz: https://doaj.org/article/fb9d0dc7acb644aaa18ebd4ba229302a
Zobrazit plný text záznamu
2
Screening of Ethiopian mango cultivars for suitability for preparing jam and determination of pectin, sugar, and acid effects on physico-chemical and sensory properties of mango jam
Autor: Sadik J.A, Melkam Bekele, Neela Satheesh
Publikováno v: Scientific African, Vol 7, Iss, Pp-(2020)
In this present study physicochemical composition of 6 mango varieties (Tommy, Kent, Keitt, Dodo, Local and Apple mango) were characterized on the bases of their suitability for jam preparation. According to the results of fruit physicochemical analy
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::14acae11ca8ec03416583e6c8e9c4a03
https://doi.org/10.1016/j.sciaf.2020.e00277
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 Akademické články
  • 1 chemistry
  • 1 composition (visual arts)
  • 1 cultivar
  • 1 flavor
  • 1 food
  • 1 food science
  • 1 food.ingredient
  • 1 ingredient
  • 1 lcsh:q
  • 1 lcsh:science
  • 1 multidisciplinary
  • 1 pectin
  • 1 science
  • 1 sugar
  • 1 titratable acid
  • 1 total dissolved solids
  • 1 elsevier
  • 1 elsevier bv
  • 1 Directory of Open Access Journals
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......