Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Melillo, Rita"'
Autor:
Meloni, Domenico, Mudadu, Alessandro Graziano, Abete, Maria Cesarina, Bazzoni, Anna Maria, Griglione, Alessandra, Avolio, Rosa, Serra, Simonetto, Fois, Nicola, Esposito, Giuseppe, Melillo, Rita, Squadrone, Stefania
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology September 2024 85
Autor:
Tedde, Giuseppe, Lorenzoni, Giuseppa, Meloni, Domenico, Salza, Sara, Melillo, Rita, Bazzardi, Riccardo, Cau, Simona, Tedde, Tiziana, Piras, Gabriella, Uda, Maria Teresa, Leoni, Francesca, Esposito, Giuseppe, Virgilio, Sebastiano, Mudadu, Alessandro Graziano
Publikováno v:
In Journal of Food Protection October 2023 86(10)
Autor:
Mudadu, Alessandro G., Piras, Gabriella, Melillo, Rita, Salza, Sara, Cau, Simona, Virgilio, Sebastiano, Meloni, Domenico *, Mele, Piera
Publikováno v:
In Journal of Food Protection November 2022 85(11):1576-1583
Autor:
Lorenzoni, Giuseppa1, Melillo, Rita1, Mudadu, Alessandro Graziano1 alessandro.mudadu@izs-sardegna.it, Piras, Gabriella1, Cau, Simona1, Usai, Katia1, Corda, Luisa2, Salza, Sara1, Tedde, Tiziana1, Vodret, Bruna1, Virgilio, Sebastiano1, Meloni, Domenico2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 2022, Vol. 11 Issue 4, p16-21. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Crobu, Luigi, Mudadu, Alessandro Graziano, Melillo, Rita, Pais, Giovanni Luigi, Meloni, Domenico
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 2 (2021)
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety
Histamine is produced by the bacterialdecarboxylation of histidine, an amminoacid present in large amount especially inscombroid fish such as tuna. Fish containinghigh levels of histamine have beenassociated with many instances of“scombroid poisoni
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mudadu, Alessandro G., Piras, Gabriella, Melillo, Rita, Salza, Sara, Cau, Simona, Virgilio, Sebastiano, Meloni, Domenico, Mele, Piera
Publikováno v:
Journal of Food Protection; November 2022, Vol. 85 Issue: 11 p1576-1583, 8p