Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Mekious S"'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 19, Iss 3, Pp 221-231 (2015)
Characterization of honeys produced in the region of Djelfa steppe land in Algeria. Description of the subject. This paper deals with the quality of honeys produced in the steppe areas of Algeria and discusses the possibility of their valorization. O
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/310b45cc27af48f5b49e9e0f85f1eb56
Publikováno v:
Phytothérapie. 2018, Vol. 16 Issue 5, p275-280. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin de la Banque de France. (165):95-103
L’importance des «petites et moyennes valeurs» s’est renforcée de manière significative au cours du dernier cycle boursier. Des initiatives se poursuivent pour renforcer l’adaptation du cadre réglementaire à cette population très spécif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben Amor S; Laboratory for Research on Medicinal and Aromatic Plants, Faculty of Nature Sciences and Life, Saad Dahlab University, Blida 1, Route de Soumâa, Blida 09000, Algeria., Mekious S; Laboratory for Research on Medicinal and Aromatic Plants, Faculty of Nature Sciences and Life, Saad Dahlab University, Blida 1, Route de Soumâa, Blida 09000, Algeria.; Faculty of Nature Sciences and Life, Ziane Achour University, Djelfa 17000, Algeria., Allal Benfekih L; Laboratory for Research on Medicinal and Aromatic Plants, Faculty of Nature Sciences and Life, Saad Dahlab University, Blida 1, Route de Soumâa, Blida 09000, Algeria., Abdellattif MH; Department of Chemistry, College of Science, Taif University, Al-Haweiah, P.O. Box 11099, Taif 21944, Saudi Arabia., Boussebaa W; Scientific and Technical Research Center in Physico-Chemical Analysis, Headquarters Ex-Pasna Industrial Zone, Bou-Ismail CP, Tipaza 42004, Algeria., Almalki FA; Department of Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmacy, Umm Al-Qura University, Makkah 21955, Saudi Arabia., Ben Hadda T; Department of Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmacy, Umm Al-Qura University, Makkah 21955, Saudi Arabia.; Laboratory of Bioresources, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Université Mohamed Premier, BV Mohammed VI, BP 717, Oujda 60000, Morocco., Kawsar SMA; Laboratory of Carbohydrate and Nucleoside Chemistry, Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Chittagong, Chittagong 4331, Bangladesh.
Publikováno v:
Life (Basel, Switzerland) [Life (Basel)] 2022 Jun 21; Vol. 12 (7). Date of Electronic Publication: 2022 Jun 21.