Zobrazeno 1 - 10
of 4 264
pro vyhledávání: '"Meju"'
Autor:
Kim, Jong-Gyu1 jgkim@kmu.ac.kr, Park, Jeong-Yeong1
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p354-363. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101658- (2024)
Fermentative features of doenjang-meju, a traditional Korean soybean brick, were investigated over 45 days via genome-centered metatranscriptomics. The pH value rapidly decreased within 10 days and successively increased after 20 days, along with an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34ff9a6a571c4b1e9bd1dba0f00ef06d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jong-Gyu Kim, Jeong-Yeong Park
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 1, Pp 354-363 (2024)
Background: Meju is a base material for making soy sauce, soybean paste, and red chili pepper paste, which are representative ingredients of Korean cuisine. Objectives: This study aimed to isolate a predominant bacterial strain of B. subtilis from me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/821efdb589414cd588dd33fcdbea8970
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycobiology. Dec2022, Vol. 50 Issue 6, p408-419. 12p.