Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"Mejri, J."'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2017, Vol. 29 Issue 4, p613-626. 14p.
Autor:
Letaief T; Laboratory of Materials Molecules and Applications (LMMA), IPEST, University of Carthage, BP 51, La Marsa 2070, Tunisia.; National Agronomic Institute of Tunisia (INAT), University of Carthage, Mahrajene 1082, Tunisia.; Department for the Innovation in Biological, Agrofood and Forestal Systems, Tuscia University, 01100 Viterbo, Italy., Garzoli S; Department of Drug Chemistry and Technology, Sapienza University, 00185 Rome, Italy., Laghezza Masci V; Department for the Innovation in Biological, Agrofood and Forestal Systems, Tuscia University, 01100 Viterbo, Italy., Mejri J; Laboratory of Materials Molecules and Applications (LMMA), IPEST, University of Carthage, BP 51, La Marsa 2070, Tunisia., Abderrabba M; Laboratory of Materials Molecules and Applications (LMMA), IPEST, University of Carthage, BP 51, La Marsa 2070, Tunisia., Tiezzi A; Department for the Innovation in Biological, Agrofood and Forestal Systems, Tuscia University, 01100 Viterbo, Italy., Ovidi E; Department for the Innovation in Biological, Agrofood and Forestal Systems, Tuscia University, 01100 Viterbo, Italy.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2021 Dec 02; Vol. 10 (12). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 02.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zarroug Y; Field Crops Laboratory, National Agronomic Research Institute of Tunisia (INRAT), Ariana, Tunisia., Boulares M; Research Unity Bio-preservation and Valorization of Agricultural Products UR13-AGR 02, Higher School of Food Industries (ESIAT), Tunis, Tunisia., Mejri J; Département de Génie Mécanique et Agro-Industriel, Ecole Supérieure des Ingénieurs de l'Equipement Rural (ESIER), Medjez el Bab, Tunisia., Slimi B; Laboratoire des Nanomatériaux et Systèmes pour les Énergies Renouvelables (LANSER), Centre de Recherches et des Technologies de l'Énergie Technopole Borj Cedria, BT 95, Hammam Lif 2050, Tunisia., Hamdaoui G; Centre de Recherches et des Technologies de l'Energie (CRTEn) de Borj-Cédria, BP 901, Hammamlif 2050, Tunisia., Djebi S; Research Unity Bio-preservation and Valorization of Agricultural Products UR13-AGR 02, Higher School of Food Industries (ESIAT), Tunis, Tunisia., Saidi F; High Institute of Technological Studies of Zaghouan, (ISET), Nabeul, Tunisia., Nasri H; Field Crops Laboratory, National Agronomic Research Institute of Tunisia (INRAT), Ariana, Tunisia., Sfayhi DT; Field Crops Laboratory, National Agronomic Research Institute of Tunisia (INRAT), Ariana, Tunisia., Kharrat M; Field Crops Laboratory, National Agronomic Research Institute of Tunisia (INRAT), Ariana, Tunisia.
Publikováno v:
International journal of analytical chemistry [Int J Anal Chem] 2020 Aug 04; Vol. 2020, pp. 8868673. Date of Electronic Publication: 2020 Aug 04 (Print Publication: 2020).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandulovici, Roxana Colette1 (AUTHOR) roxana.sandulovici@prof.utm.ro, Gălăţanu, Mona Luciana1 (AUTHOR) luciana.galatanu@prof.utm.ro, Cima, Luiza Mădălina1 (AUTHOR) helen_truta@yahoo.com, Panus, Emilia2 (AUTHOR) temilia2@yahoo.com, Truţă, Elena1 (AUTHOR) carmen_mihail28@yahoo.com, Mihăilescu, Carmen Marinela1,3 (AUTHOR) iulian.sarbu@prof.utm.ro, Sârbu, Iulian1 (AUTHOR) cord_daniel@hotmail.com, Cord, Daniel1,4 (AUTHOR) mirela.rimbu@prof.utm.ro, Rîmbu, Mirela Claudia1 (AUTHOR) stefan.anghelache@s.utm.ro, Anghelache, Ştefan Alexandru1 (AUTHOR) rdpharma1@yahoo.com, Panţuroiu, Mariana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. May2024, Vol. 29 Issue 9, p2128. 19p.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ait Bouzid, Hasna1 (AUTHOR), Bijla, Laila1 (AUTHOR), Ibourki, Mohamed1 (AUTHOR), Asbbane, Abderrahim1 (AUTHOR), Sakar, El Hassan2 (AUTHOR) e.sakar@uae.ac.ma, Koubachi, Jamal1 (AUTHOR), Gharby, Said1 (AUTHOR) s.gharby@yahoo.fr, Elfalleh, Walid (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 6/19/2024, Vol. 2024, p1-10. 10p.