Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Mejean, S."'
Autor:
Hafsa, I., Mandato, S., Ruiz, T., Schuck, P., Jeantet, R., Mejean, S., Chevallier, S., Cuq, B.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2015 145:25-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
INTERPRAEVENT 2016
13th Congress INTERPRAEVENT 2016
13th Congress INTERPRAEVENT 2016, May 2016, Lucerne, Switzerland. pp.808-817
13th Congress INTERPRAEVENT 2016
13th Congress INTERPRAEVENT 2016, May 2016, Lucerne, Switzerland. pp.808-817
13th Congress INTERPRAEVENT 2016, Lucerne, CHE, 30-/05/2016 - 02/06/2016; International audience; In steep slope streams, torrential-hazards mainly result from abrupt and massive sediment deposits. Open check dams are regularly used in natural hazard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::132919fe6dc9592ef3536778b5d14ef8
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01390582/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01390582/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lhermusier, T., Voisin, S., Murat, G., Mejean, S., Garcia, C., Bataille, V., Lipinski, M.J., Carrié, D., Sié, P.
Publikováno v:
In International Journal of Cardiology 1 July 2014 174(3):874-876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Thrombosis and Haemostasis September 2012 10(9):1946-1949
Publikováno v:
5. International Symposium on the Spray Dried Dairy Products
5. International Symposium on the Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo, France
5. International Symposium on the Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo (FR), France
5. International Symposium on the Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo, France
5. International Symposium on the Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo (FR), France
A thermodynamic approach based on a desorption method has recently been developed to evaluate the behaviour of dairy concentrates during drying. Involving overall heat and mass balance throughout the dryer, this approach can determine several key gas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2dbb9121812327392c616a5ccbc88821
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209384
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209384
Autor:
Petit, J., Schuck, P., Janin, S., Mejean, S., Delaplace, G., Galet, Laurence, Accart , Philippe, Jeantet, Romain
Publikováno v:
5. International Symposium on Spray Dried Dairy Products
5. International Symposium on Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo, France. 2012
5. International Symposium on Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo (FR), France
5. International Symposium on Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo, France. 2012
5. International Symposium on Spray Dried Dairy Products, Jun 2012, Saint Malo (FR), France
Nowadays, powder agglomeration technologies are increasingly employed in the food industry, in particular in the dairy processing industry, in order to control powder functionalities, such as rehydration behaviour, flowability, sensitivity to storage
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::efe2e8881d95b27c05199a484f63fb73
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209377
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209377