Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Meirelles, Sarah"'
Autor:
Baena, Marielle Moura, Souza, Felipe Amorim Caetano, Ribeiro, Yasmim Pereira, Diaz, Silvina, Olivera, Hernán, de Moura, Raquel Silva, Meirelles, Sarah Laguna Conceição
Publikováno v:
In Livestock Science April 2022 258
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:33:33Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2007-12-14Bitstream added on 2014-06-13T20:45:16Z : No. of bitstreams: 1 meirelles_sl_dr_jabo_prot.pdf: 325686 bytes, checksum: 5b1303e4e98a3092a0fa9f1e
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/104947
Autor:
Meirelles, Sarah Laguna.
A espessura de gordura subcutânea (EGS) e a área de olho de lombo (AOL) são características importantes ligadas à eficiência de produção e à qualidade da carne bovina. Para considerá-las em um programa de avaliação genética e/ou de sele
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/104947
Publikováno v:
In Journal of Equine Veterinary Science December 2020 95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.