Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Meijer, Gert W."'
Autor:
Michel, Martin, Eldridge, Alison L., Hartmann, Christoph, Klassen, Petra, Ingram, John, Meijer, Gert W.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2024 153
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 33, p11561-11569, 9p
Publikováno v:
Advances in Food and Nutrition Research ISBN: 9780443193026
Meijer, G W, Grunert, K G & Lähteenmäki, L 2022, Supporting consumers' informed food choices : Sources, channels, and use of information . in Advances in Food and Nutrition Research . Academic Press Inc., Advances in Food and Nutrition Research . https://doi.org/10.1016/bs.afnr.2022.10.005
Meijer, G W, Grunert, K G & Lähteenmäki, L 2022, Supporting consumers' informed food choices : Sources, channels, and use of information . in Advances in Food and Nutrition Research . Academic Press Inc., Advances in Food and Nutrition Research . https://doi.org/10.1016/bs.afnr.2022.10.005
Information about food is available from several sources using a variety of communication channels. Following an overview of the different types on food information, the most important source/channel combinations are discussed. The key steps in proce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d616924e8bdb7ff5f71610b20a338892
https://doi.org/10.1016/bs.afnr.2022.10.005
https://doi.org/10.1016/bs.afnr.2022.10.005
Publikováno v:
Advances in Food & Nutrition Research; 2023, Vol. 104, p229-257, 29p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin, Yuguang *, Rudrum, Mike, van der Wielen, Reggy P.J., Trautwein, Elke A., McNeill, Gerald, Sierksma, Aafje, Meijer, Gert W.
Publikováno v:
In Metabolism 2004 53(10):1309-1314
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 2004 134(1):143-148