Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Megaw, Julianne"'
Autor:
Li, Ranran, Shenker, Natalie, Gray, Jim, Megaw, Julianne, Weaver, Gillian, Cameron, Simon JS.
Publikováno v:
In Food Microbiology March 2025 126
Autor:
Megaw, Julianne
Halophilic and halotolerant microorganisms are known to have numerous potential biotechnological applications, but to date, they have been largely underexploited in comparison to other extremophiles. The overall aim of the research presented within t
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.675435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemosphere November 2015 139:197-201
Autor:
Deacon, Jill, Abdelghany, Sharif M., Quinn, Derek J., Schmid, Daniela, Megaw, Julianne, Donnelly, Ryan F., Jones, David S., Kissenpfennig, Adrien, Elborn, J. Stuart, Gilmore, Brendan F., Taggart, Clifford C., Scott, Christopher J.
Publikováno v:
In Journal of Controlled Release 28 January 2015 198:55-61
Publikováno v:
In Advances in Applied Microbiology 2022 120:1-32
Autor:
Chin, Jason P., Megaw, Julianne, Magill, Caroline L., Nowotarski, Krzysztof, Williams, Jim P., Bhaganna, Prashanth, Linton, Mark, Patterson, Margaret F., Underwood, Graham J. C., Mswaka, Allen Y., Hallsworth, John E., Price, P. Buford
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2010 Apr . 107(17), 7835-7840.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25665445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.