Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Megías C"'
Autor:
Pedroche, J., Yust, M.M., Lqari, H., Megias, C., Girón-Calle, J., Alaiz, M., Vioque, J., Millán, F.
Publikováno v:
In Food Research International 2007 40(7):931-938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, Pp e141-e141 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 3 (2016); e141
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 3 (2016); e141
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, p e141 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 3 (2016); e141
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 3 (2016); e141
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, p e141 (2016)
WOS: 000384774100001
The fatty acid composition of the seed oil from 13 Turkish Asphodeline species was analyzed. The seed oil content ranged between 0.9% and 4.6%, and included 26 different fatty acids from C-12:0 to C-22:5. The most abundant s
The fatty acid composition of the seed oil from 13 Turkish Asphodeline species was analyzed. The seed oil content ranged between 0.9% and 4.6%, and included 26 different fatty acids from C-12:0 to C-22:5. The most abundant s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 58, Iss 1, Pp 49-55 (2007)
The protein profile and the amino acid composition of eleven amaranth species have been studied. The following species were taken into account: A. viridis, A. powellii, A.muricatus, A. deflexus, A. graecizans, A. blitoides, A. retroflexus, A. blitum,