Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Meftah, Sana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT January 2020 117
Autor:
Meftah, Sana, Jalled, Ouissem, Bouzidi, Souhir, Dhahri, Ahmed, Gassoumi, Malek, Dhahri, Jemai, Juraszek, Jean, Hlil, E.K.
Publikováno v:
In Inorganic Chemistry Communications December 2024 170 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2018 87:250-258
Ocratoxina A (OTA) é uma das mais relevantes micotoxinas da cadeia alimentar animal e humana. Em produtos cárneos fermentados, Penicillium nordicum é considerado o principal produtor de OTA. Diversas estratégias têm sido desenvolvidas de forma a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b3d2c9865fa7c70cf671e7a1ab41d4ab
http://hdl.handle.net/10198/17151
http://hdl.handle.net/10198/17151
Ochratoxin A (OTA) is one of the most important mycotoxins in animal and human food chains, and its distribution is universal. Increased oxidative stress, inhibition of protein synthesis, and DNA damage are some of OTA’s mechanisms of action. It is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::f3b949f4e497384e00a4e7c1c3c9408b
http://hdl.handle.net/10198/14219
http://hdl.handle.net/10198/14219
Autor:
Meftah, Sana
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
CIÊNCIAVITAE
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
CIÊNCIAVITAE
Processed meat products are of worldwide importance and, because of their intrinsic factors as well as the processing methods, they are highly prone to fungal and mycotoxin contamination. Ochratoxin A (OTA) is the most significant mycotoxin in proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e893c60318ec99b5eb170298625cfaa4
http://hdl.handle.net/10198/13143
http://hdl.handle.net/10198/13143