Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Meerts, Mathieu"'
Autor:
Vancauwenberghe, Valérie, Katalagarianakis, Louise, Wang, Zi, Meerts, Mathieu, Hertog, Maarten, Verboven, Pieter, Moldenaers, Paula, Hendrickx, Marc E., Lammertyn, Jeroen, Nicolaï, Bart
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2017 42:138-150
Autor:
Subramani, Ramesh, Izquierdo-Alvarez, Alicia, Bhattacharya, Pinaki, Meerts, Mathieu, Moldenaers, Paula, Ramon, Herman, van Oosterwyck, Hans
The influence of swelling on local elastic properties of polyacrylamide hydrogels
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e0c23c779ef297533461239c66ccc1de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meerts, Mathieu, Van Ammel, Helene, Meeus, Yannick, Van Engeland, Sarah, Cardinaels, Ruth, Oosterlinck, Filip, Courtin, Christophe, Moldenaers, Paula
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Dec2017, Vol. 10 Issue 12, p2188-2198, 11p
Autor:
Meerts, Mathieu, Cardinaels, Ruth, Oosterlinck, Filip, Courtin, Christophe, Moldenaers, Paula
Publikováno v:
Food Biophysics; Jun2017, Vol. 12 Issue 2, p151-163, 13p
The Interplay Between the Main Flour Constituents in the Rheological Behaviour of Wheat Flour Dough.
Autor:
Meerts, Mathieu, Cardinaels, Ruth, Oosterlinck, Filip, M. Courtin, Christophe, Moldenaers, Paula
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Feb2017, Vol. 10 Issue 2, p249-265, 17p
Autor:
Noret, Nausicaa, Meerts, Pierre, Vanhaelen, Mathieu, Dos Santos, Anabelle, Escarré, José, Koricheva, Julia
Publikováno v:
Oecologia; Apr2007, Vol. 152 Issue 1, p92-100, 9p, 2 Graphs