Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Medoua, Gabriel Nama"'
Autor:
Mouafo, Hippolyte Tene, Matuekam, Auréol Djommum, Petagou, Igor Landry, Ngeudjo, Maxwell Wandji, Baomog, Annick Manuela Bengue, Ntsama, Patricia Marianne, Medoua, Gabriel Nama
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Autor:
Mouafo, Hippolyte Tene, Baomog, Annick Manuela Bengue, Tsidie, Uriche Jiatsa, Adjele, Jeanne Jorelle Bimem, Hell, Raissa Hermine, Tchuenchieu, Alex Dimitri Kamgaing, Manet, Linda, Bonny, Patrice, Baleba, Roger Moise Mbanga, Boyomo, Onana, Medoua, Gabriel Nama
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2024 3
Autor:
Kuagny, Ronald Blaise Mouafo, Saha, Brice Ulrich Foudjo, Achu, Mercy Bih Loh, Kansci, Germain, Medoua, Gabriel Nama, Fokou, Elie
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manet, Linda, Mbanga Baleba, Roger Moïse, Bonny, Patrice, Pool Likeng, Jean David, Mouafo, Hippolyte Tene, Medoua, Gabriel Nama
Publikováno v:
In Heliyon May 2022 8(5)
Autor:
Mouafo, Hippolyte Tene, Tchuenchieu, Alex Dimitri Kamgain, Nguedjo, Maxwell Wandji, Edoun, Ferdinand Lanvin Ebouel, Tchuente, Boris Ronald Tonou, Medoua, Gabriel Nama
Publikováno v:
In Heliyon April 2021 7(4)
Autor:
Medoua, Gabriel Nama, Essa'a, Véronique J., Tankou, Colman T., Ndzana, Anne Christine A., Dimodi, Henriette T., Ntsama, Patricia M.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN October 2015 10(5):e167-e173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medoua, Gabriel Nama, Nana, Estelle Sajo, Essa’a, Véronique J., Ntsama, Patricia M., Matchawe, Chelea, Rikong, Honorine Adie, Essame Oyono, Jean Louis
Publikováno v:
In Nutrition 2011 27(4):414-419