Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mednyánszky, Zsuzsanna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemosphere October 2023 339
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology June 2023 176
Autor:
Singh, Kalpita, Gulyás, Zsolt, Athmer, Benedikt, Kovács, Bettina, Mednyánszky, Zsuzsanna, Galiba, Gábor, Stein, Nils, Simon-Sarkadi, Lívia, Kocsy, Gábor
Publikováno v:
Journal of Plant Biochemistry and Biotechnology; 20240101, Issue: Preprints p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nath A; Department of Food Engineering, Faculty of Food Science, Szent István University, Ménesi st 44, HU-1118 Budapest, Hungary.; Soós Ernő Water Technology Research and Development Center, University of Pannonia, Zrínyi M. u. 18, H-8800 Nagykanizsa, Hungary., Kailo GG; Department of Food Engineering, Faculty of Food Science, Szent István University, Ménesi st 44, HU-1118 Budapest, Hungary., Mednyánszky Z; Department of Food Chemistry and Nutrition, Faculty of Food Science, Szent István University, Budapest, Somlói st 14-16, HU-1118 Budapest, Hungary., Kiskó G; Department of Food Microbiology and Biotechnology, Faculty of Food Science, Szent István University, Budapest, Somlói st 14-16, HU-1118 Budapest, Hungary., Csehi B; Department of Refrigeration and Livestock Product Technology, Faculty of Food Science, Szent István University, Ménesi st 43-45, HU-1118 Budapest, Hungary., Pásztorné-Huszár K; Department of Refrigeration and Livestock Product Technology, Faculty of Food Science, Szent István University, Ménesi st 43-45, HU-1118 Budapest, Hungary., Gerencsér-Berta R; Soós Ernő Water Technology Research and Development Center, University of Pannonia, Zrínyi M. u. 18, H-8800 Nagykanizsa, Hungary., Galambos I; Soós Ernő Water Technology Research and Development Center, University of Pannonia, Zrínyi M. u. 18, H-8800 Nagykanizsa, Hungary., Pozsgai E; Soós Ernő Water Technology Research and Development Center, University of Pannonia, Zrínyi M. u. 18, H-8800 Nagykanizsa, Hungary., Bánvölgyi S; Department of Food Engineering, Faculty of Food Science, Szent István University, Ménesi st 44, HU-1118 Budapest, Hungary., Vatai G; Department of Food Engineering, Faculty of Food Science, Szent István University, Ménesi st 44, HU-1118 Budapest, Hungary.
Publikováno v:
Bioengineering (Basel, Switzerland) [Bioengineering (Basel)] 2019 Dec 28; Vol. 7 (1). Date of Electronic Publication: 2019 Dec 28.