Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mediterranean varieties"'
Autor:
Isabelle Ky, Pierre-Louis Teissedre
Publikováno v:
Molecules, Vol 20, Iss 2, Pp 2190-2207 (2015)
Grape pomace seeds and skins from different Mediterranean varieties (Grenache [GRE], Syrah [SYR], Carignan [CAR], Mourvèdre [MOU] and Alicante [ALI]) were extracted using water and water/ethanol 70% in order to develop edible extracts (an aqueous ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb2bb2a057747e989351a0a76d556d7
Publikováno v:
Molecules, Vol 16, Iss 2, Pp 1519-1532 (2011)
The proanthocyandin composition of skins and seeds of Bordeaux Merlot (M) and Cabernet Sauvignon (CS) grapes was evaluated by HPLC-UV-fluorescence for four consecutive vintages (2006 to 2009). The results indicated a strong vintage effect on the tann
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/decda69cdc92408a8972b7d1144cacff
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 5, Pp 500-508 (2009)
In this study, eighteen olive varieties, originating from Spain, France, Italy, Greece and Algeria, and maintained at the olive experimental station of Boughrara (arid region of Tunisia) were evaluated for their oil yield and fatty acid composition.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7888628021648a7a3f7113ed5fed05a
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 5, Pp 500-508 (2009)
Grasas y Aceites; Vol. 60 No. 5 (2009); 500-508
Grasas y Aceites; Vol. 60 Núm. 5 (2009); 500-508
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 60 No. 5 (2009); 500-508
Grasas y Aceites; Vol. 60 Núm. 5 (2009); 500-508
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
In this study, eighteen olive varieties, originating from Spain, France, Italy, Greece and Algeria, and maintained at the olive experimental station of Boughrara (arid region of Tunisia) were evaluated for their oil yield and fatty acid composition.
Publikováno v:
Molecules, Vol 16, Iss 2, Pp 1519-1532 (2011)
Molecules; Volume 16; Issue 2; Pages: 1519-1532
Molecules 2 (16), 1519-1532. (2011)
Molecules
Molecules, MDPI, 2011, 16 (2), pp.1519-1532. ⟨10.3390/molecules16021519⟩
Molecules; Volume 16; Issue 2; Pages: 1519-1532
Molecules 2 (16), 1519-1532. (2011)
Molecules
Molecules, MDPI, 2011, 16 (2), pp.1519-1532. ⟨10.3390/molecules16021519⟩
International audience; The proanthocyandin composition of skins and seeds of Bordeaux Merlot (M) and Cabernet Sauvignon (CS) grapes was evaluated by HPLC-UV-fluorescence for four consecutive vintages (2006 to 2009). The results indicated a strong vi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bajoub A; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Sciences, University of Granada, Ave. Fuentenueva, s/n, 18071 Granada, Spain. aliam80@hotmail.com.; Laboratory of Bioprocess and Bio-Interfaces, Faculty of Science and Technology, 23000 Beni Mellal, Morocco. aliam80@hotmail.com., Medina-Rodríguez S; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Sciences, University of Granada, Ave. Fuentenueva, s/n, 18071 Granada, Spain. smedina@ugr.es., Olmo-García L; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Sciences, University of Granada, Ave. Fuentenueva, s/n, 18071 Granada, Spain. luciaolmo@ugr.es., Ajal EA; Provincial Department of Agriculture of Azilal, P.O. Box 13, 22000 Azilal, Morocco. amine_266@hotmail.com., Monasterio RP; Instituto de Biología Agrícola de Mendoza (IBAM), CONICET. Alt. Brown 500, Chacras de Coria, 5505 Mendoza, Argentina. rmonasterio@mendoza-conicet.gob.ar., Hanine H; Laboratory of Bioprocess and Bio-Interfaces, Faculty of Science and Technology, 23000 Beni Mellal, Morocco. hafidahanine0@gmail.com., Fernández-Gutiérrez A; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Sciences, University of Granada, Ave. Fuentenueva, s/n, 18071 Granada, Spain. albertof@ugr.es., Carrasco-Pancorbo A; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Sciences, University of Granada, Ave. Fuentenueva, s/n, 18071 Granada, Spain. alegriac@ugr.es.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2016 Dec 28; Vol. 18 (1). Date of Electronic Publication: 2016 Dec 28.