Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Medellin Milán, P."'
Autor:
Brault, J.M., Medellin Milán, P., Picón-Núñez, M., El-Halwagi, M., Heitmann, J., Thibault, J., Stuart, P.
Publikováno v:
In Education for Chemical Engineers 2007 2(1):1-13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jacobo-Salcedo Mdel R; Facultad de Ciencias Químicas, Universidad Juárez del Estado de Durango, Avenida Articulo 123, Fraccionamiento Filadelfia, Gómez Palacio, Durango 35010, México., Alonso-Castro AJ, Salazar-Olivo LA, Carranza-Alvarez C, González-Espíndola LA, Domínguez F, Maciel-Torres SP, García-Lujan C, González-Martínez Mdel R, Gómez-Sánchez M, Estrada-Castillón E, Zapata-Bustos R, Medellin-Milán P, García-Carrancá A
Publikováno v:
Natural product communications [Nat Prod Commun] 2011 Dec; Vol. 6 (12), pp. 1925-8.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alonso‐Castro, Angel Josabad1 (AUTHOR) angeljosabad@ugto.mx, Serrano‐Vega, Roberto2 (AUTHOR), Pérez Gutiérrez, Salud3 (AUTHOR) msperez46@yahoo.com.mx, Isiordia‐Espinoza, Mario Alberto4 (AUTHOR), Solorio‐Alvarado, Cesar Rogelio5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jan2022, Vol. 46 Issue 1, p1-9. 9p.