Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Medeiros, Maria Lucimar da Silva"'
Autor:
Medeiros, Maria Lucimar da Silva, Freitas Lima, Adriano, Correia Gonçalves, Mônica, Teixeira Godoy, Helena, Fernandes Barbin, Douglas
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2023 425
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medeiros, Weverton Pereira de, Araujo, Alfredina dos Santos, Rodrigues, Maria do Socorro Araujo, Medeiros, Maria Lucimar da Silva, Albuquerque, Tiago da Nóbrega, Araújo, Morgana Aragão, Rodrigues, Amanda Araujo, Medeiros, Bárbara Bruna Maniçoba Pereira, Silva, Érik Serafim da, Gomes, Isaac Araújo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 2; e6210212021
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 2; e6210212021
Research, Society and Development; v. 10 n. 2; e6210212021
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 2; e6210212021
Research, Society and Development; v. 10 n. 2; e6210212021
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This study sought to verify the action of red propolis as an edible coating in the conservation of the apple of the cultivar “Fuji”, using temperatures of 7 ° C (refrigerated) and 30 ° (ambient) and in the concentrations of propolis at 3% and 5
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5716d7cfe3251f5ee6823c2d061ae192
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/12021
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/12021
Autor:
Albuquerque, Tiago da Nóbrega, Marques, Ingrid Ramalho, Deodato, José Nildo Vieira, Medeiro, Weverton Pereira De, Araújo, Morgana Aragão, Rodrigues, Maria do Socorro Araújo, Medeiros, Maria Lucimar da Silva, Silva, Osvaldo Soares da, Araújo, Alfredina dos Santos
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 10; e379106237
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 10; e379106237
Research, Society and Development; v. 9 n. 10; e379106237
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 10; e379106237
Research, Society and Development; v. 9 n. 10; e379106237
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The production of fruits and vegetables generates losses during the production and storage process, reaching a loss of 20% to 40% in their production, this situation can be favored by numerous factors, such as the absence or deficiency of methods con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ab1e9bfe8299900cf537b941722e1700
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6237
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6237