Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Medeiros, G. R."'
Autor:
Ribeiro, N. L.1 neilalr@hotmail.com, Medeiros, G. R.1, Costa, J. H. S.1, Santos, S. G. C. G.1, Nascimento, G. V.1
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2024, Vol. 73 Issue 281, p6-16. 11p.
Publikováno v:
Actas Iberoamericanas de Conservación Animal, Vol 1, Pp 231-234 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ace2a90e1f8479798402c0bc0f234c1
ESTADO DE ENGORDURAMENTO DA CARCAÇA DE OVINOS SANTA INÊS E MORADA NOVA ABATIDOS COM DIFERENTES PESOS
Publikováno v:
Actas Iberoamericanas de Conservación Animal, Vol 1, Pp 243-246 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9633fbbd4084ce4ae53e07c30dc0df0
Autor:
SANTOS, F. N. S., SANTOS, E. M., OLIVEIRA, J. S., MEDEIROS, G. R., ZANINE, A. M., ARAUJO, G. G. L. de, PERAZZO, A. F., LEMOS, M. L. P., PEREIRA, D. M., CRUZ, G. F. L., PAULINO, R. S., OLIVEIRA, C. J. B.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The aim of this study was to investigate the effects of Cactus (Opuntia spp) levels in total mixed ration silages based on Cactus and Gliricidia (Gliricidia sepium (Jacq.) Steud) on the fermentation profile, microbial populations, aerobic stability a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::349d8f1bb6f15749d3b32ad2b1a0c252
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1130072
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1130072
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PEDROSA, N. de A., MADRUGA, M. S., COSTA, R. G., MEDEIROS, G. R., DUARTE, T. F., VOLTOLINI, T. V., MARTINS, S. S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Salted lamb meat blanket, originated from boning, salting, and drying of whole lamb carcass, was studied aiming at obtaining information that support the search for guarantees of origin for this typical regional product from the city of Petrolina-Per
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1fcdc4904709f6db842d462e41f918c4
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1001422
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1001422
Autor:
Costa, R. G., Treviño, Israel Hernandez, Medeiros, G. R. de, Medeiros, A. N., Pinto, T. F., Oliveira, Ronaldo Lopes
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFBA
Universidade Federal da Bahia (UFBA)
instacron:UFBA
Universidade Federal da Bahia (UFBA)
instacron:UFBA
Texto completo: acesso restrito. p. 13–17 Submitted by Edileide Reis (leyde-landy@hotmail.com) on 2014-08-26T14:52:09Z No. of bitstreams: 1 R. G. Costa.pdf: 208781 bytes, checksum: 36f23a059dd229b69d8876140ba7e990 (MD5) Approved for entry into arch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7828273f8179c40fa3c4551516082400
http://repositorio.ufba.br/ri/handle/ri/15714
http://repositorio.ufba.br/ri/handle/ri/15714
Autor:
EDVAN RICARDO LOIOLA, Santos, E. M., Vasconcelos, W. A., Souto Filho, L. T., Borburema, J. B., Medeiros, G. R., Andrade, A. P.
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia v.59 n.228 2010
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Redalyc
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Redalyc
Objetivou-se analisar e comparar com outras fontes de adubo o efeito da digesta de bovinos sobre características estruturais, morfogênicas e de produção do capim buffel. O estudo foi conduzido na Estação Experimental do Instituto Nacional do Se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7cad0cf4fd9d3754f2abd834cb326ad0
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922010000400003
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922010000400003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.