Zobrazeno 1 - 10
of 616
pro vyhledávání: '"Meda L"'
Publikováno v:
In Solid State Ionics April 2018 317:142-148
Autor:
Louveau, B., Jouenne, F., Sadoux, A., Mancini, M., Reger de Moura, C., Baroudjian, B., Da Meda, L., Brayet, J., Vilquin, P., Lebbé, C., Battistella, M., Mourah, S.
Publikováno v:
In EJC Skin Cancer 2024 2 Supplement 1
Autor:
Louveau, B., Nakouri, I., Jouenne, F., Baroudjian, B., Sadoux, A., Da Meda, L., Osio, A., Reinhart, F., Robert, J., Mancini, M., Herms, F., Cribier, B., Mortier, L., Jouary, T., Basset-Seguin, N., Lebbé, C., Mourah, S., Battistella, M.
Publikováno v:
In EJC Skin Cancer 2024 2 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Florina Titihazan, Andreea Codruta Novac, Luiza Maria Cocotă, Marius Mihai Țogoe, Daniela Maria Pop, Emanuela Lidia Crăciunescu, Meda Lavinia Negruțiu, Cosmin Sinescu, Mihai Romînu
Publikováno v:
Romanian Journal of Oral Rehabilitation, Vol 16, Iss 2, Pp 18-23 (2024)
Aim of the study: This study aims to comparatively analyse two chemo-mechanical caries removers, Carisolv and BRIX3000. The study involves physico-chemical characterization of the substances followed by assessing their impact on carious lesions using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22ad710f05184788aec277e0b394e52c
Autor:
Liviana Popescu, Emanuela Lidia Crăciunescu, Andreea Codruţa Novac, Meda Lavinia Negruţiu, Virgil Florin Duma, Anca Tudor, Andrei Mostovei, Daniela Jumanca, Cosmin Sinescu
Publikováno v:
Romanian Journal of Oral Rehabilitation, Vol 16, Iss 2, Pp 196-203 (2024)
Aim of the Study: The study aimed to develop and evaluate two new hot chocolate recipes (P1 – Red Recipe and P2 – Green Recipe) and compare them with a commercial hot chocolate product (P3 – “La Festa”). The focus was on creating recipes th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/985e59971693450db6d154007b42f1d3
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 30 November 2013 111:332-338