Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Mechri, Beligh"'
Autor:
Mechri, Beligh, Tekaya, Meriem, Guesmi, Ahlem, Hamadi, Naoufel Ben, Khezami, Lotfi, Soltani, Taoufik, Attia, Faouzi, Chehab, Hechmi
Publikováno v:
In Applied Soil Ecology October 2024 202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tekaya, Meriem, El-Gharbi, Sinda, Chehab, Hechmi, Attia, Faouzi, Hammami, Mohamed, Mechri, Beligh
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2018 239:664-670
Autor:
Tekaya Meriem, Chehab Hechmi, Guesmi Ahlem, Algethami Faisal K., Ben Hamadi Naoufel, Hammami Mohamed, Mechri Beligh
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 35 (2022)
A high-performance liquid chromatography (HPLC) method endowed with a gradient elution and a UV detection system was established and validated for the determination of phenolic acids, phenolic alcohols, hydroxycinnamic acid derivatives, flavonoids, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82673b56a6f847cd94d4a9544b8c8cec
Autor:
Tekaya Meriem, Amel Mguidich Belhaj, Mechri Beligh, Ayadi Mohamed, Aouina Manel Ben Slamia, Mkada Jalel, Belkhiria Hajer, Guesmi Ahlem, Ben Hamadi Naoufel, Hammami Mohamed, Flamini Guido, Mezghani Mouna Aïachi
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 5 (2022)
Blends of olive oils obtained from four cultivars (Olea europaea L. cv. Chemlali, Chetoui, Oueslati and Koroneiki) were produced by two different methods of blending: processing fruit mixtures or mixing monovarietal oils, using the same proportions o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92c719b1e9cc404dac688fe086a0a02f
Autor:
Soltana, Hala, Tekaya, Meriem, Amri, Zahra, El-Gharbi, Sinda, Nakbi, Amel, Harzallah, Arij, Mechri, Beligh, Hammami, Mohamed
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:1125-1130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.