Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Meat thawing"'
Autor:
Dahfir A .A. Obaidi
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Veterinary Medicine, Vol 40, Iss 1 (2016)
The current study was carried out at the college of veterinary medicine, University of Baghdad, for three months. The main objective of this study was to evaluate the effect of different thawing method of frozen minced red meat to reduce its bacteria
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50fc582b5bab4e9799e0d273f4990da0
In the quest for setting up rapid methods to evaluate water retention ability of meat microstructures, time domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) has gained a prominent role, due to the possibility to observe water located outside the myofibrils
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3d5a8284ce1c12dbc8dd1dfb3c90e502
http://hdl.handle.net/11585/587869
http://hdl.handle.net/11585/587869
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.