Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Meat proteolysis"'
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss , Pp 100051- (2021)
Recent studies have suggested that thaw-aging can improve sensory attributes of freeze-thawed meat. Acceleration of proteolysis is expected to promote tenderisation and improve taste; however, the details of protein degradation, including substrate p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5818f2eea8f640b79dc7aba1618d8cfc
Publikováno v:
EuPA Open Proteomics, Vol 7, Iss C, Pp 54-63 (2015)
This study focuses on meat protein degradation by different starter cultures. Sausage models inoculated with Lactobacillus curvatus CRL705 and Staphylococcus vitulinus GV318 alone and as a mixture were incubated 10 days at 22 °C. Low molecular weigh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/345da8e579124d5ea23fdc25c3276a40
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss, Pp 100051-(2021)
Recent studies have suggested that thaw-aging can improve sensory attributes of freeze-thawed meat. Acceleration of proteolysis is expected to promote tenderisation and improve taste; however, the details of protein degradation, including substrate p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.