Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"Meat proteolysis"'
Autor:
Théron, Laëtitia1, Vénien, Annie2, Boland, Mike3, Kaur, Lovedeep3, Loison, Olivier2, Chambon, Christophe1, Santé-Lhoutellier, Véronique2, Astruc, Thierry2 Thierry.Astruc@clermont.inra.fr
Publikováno v:
Latin American Archives of Animal Production / Archivos Latinoamericanos de Producción Animal / Arquivos Latino-Americanos de Produção Animal. aug2014 Suplemento 1, Vol. 22 Issue 5, p535-537. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat Science. 80:892-895
The objective of this research was to determine the difference in myofibrillar fragmentation of camel meat and beef during postmortem aging. Semitendinosus muscle was excised at slaughter and muscle pH was measured at 6, 12, 24, 48, and 72 h postmort
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss , Pp 100051- (2021)
Recent studies have suggested that thaw-aging can improve sensory attributes of freeze-thawed meat. Acceleration of proteolysis is expected to promote tenderisation and improve taste; however, the details of protein degradation, including substrate p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5818f2eea8f640b79dc7aba1618d8cfc
Publikováno v:
EuPA Open Proteomics, Vol 7, Iss C, Pp 54-63 (2015)
This study focuses on meat protein degradation by different starter cultures. Sausage models inoculated with Lactobacillus curvatus CRL705 and Staphylococcus vitulinus GV318 alone and as a mixture were incubated 10 days at 22 °C. Low molecular weigh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/345da8e579124d5ea23fdc25c3276a40
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss, Pp 100051-(2021)
Recent studies have suggested that thaw-aging can improve sensory attributes of freeze-thawed meat. Acceleration of proteolysis is expected to promote tenderisation and improve taste; however, the details of protein degradation, including substrate p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bungsrisawat, Panatda1 (AUTHOR), Tumwasorn, Sornthep1 (AUTHOR), Loongyai, Wiriya1 (AUTHOR), Nakthong, Sasitorn2 (AUTHOR), Nitthaisong, Pattama3 (AUTHOR), Tanaka, Hidenori4 (AUTHOR), Akashi, Ryo4 (AUTHOR), Sopannarath, Panwadee1 (AUTHOR) agrpds@ku.ac.th
Publikováno v:
Animal Science Journal. Jan2024, Vol. 95 Issue 1, p1-9. 9p.