Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Meat processing industry"'
Publikováno v:
Energies, Vol 17, Iss 2, p 487 (2024)
The meat processing industry is a very energy-intensive and water-demanding industry that produces large amounts of solid and aqueous wastes. Therefore, methods for the effective treatment of the produced wastes have been studied in order to treat an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6658c9b69ec4bc59110000ac867da05
Autor:
Muh Syukron, Ye Su
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 12, Iss 2 (2023)
Promoting local food systems is crucial to providing a more viable economy, eco-friendly production, and equal opportunities for producers, consumers, and communities. Meat processors are critical to local meat producers and the meat supply chain.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/576340dfeb3e441c94b75f05fbcb591c
Publikováno v:
eTropic: electronic journal of studies in the tropics, Vol 20, Iss 1, Pp 94-114 (2021)
In this article we argue that the overvaluation of exotic narratives about wild animal consumption and wet markets conceals how the global agribusiness establishes unhealthy ecologies. Increasing infection rates from the new coronavirus registered am
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8161bff9c630418f91197f5387b89c3f
Autor:
Sinem Büyüksaatçi Kiriş, Merve Ünal
Publikováno v:
Alphanumeric Journal, Vol 8, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
The production capacity and employment in the meat processing industry in Turkey has increased in parallel with the demand of the growing population. The meat processing industry turns animal raw materials into ready-to-eat products with a long shelf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65e606cccc3a41b1b4ee15aa6d8fff3f
Effect of Temporal Variation in Chemical Composition on Methane Yields of Rendering Plant Wastewater
Autor:
Erika Conde, Prasad Kaparaju
Publikováno v:
Energies, Vol 15, Iss 19, p 7252 (2022)
The effect of temporal variation in chemical composition on methane yields of rendering plant wastewater was studied in batch experiments at 37 °C. In total, 14 grab samples were collected from Monday through Friday (Day 1 to 5) from a rendering pla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9df5f68eec3b48409c9a1d2267807a08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.