Zobrazeno 1 - 10
of 1 219
pro vyhledávání: '"Meat oxidative stability"'
Autor:
Ahmad, Sohrab1, Yousaf, Muhammad Shahbaz1, Tahir, Sajid Khan1, Rashid, Muhammad Afzal, Majeed, Khalid Abdul1, Naseem, Mahrukh2, Raza, Mohsin3, Hayat, Zafar4, Khalid, Abia1, Zaneb, Hafsa5, Rehman, Habib1 drmshahbaz@uvas.edu.pk
Publikováno v:
Pakistan Veterinary Journal. 2023, Vol. 43 Issue 3, p428-434. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tibaoui, Souha1,2 (AUTHOR) souhatibaoui@gmail.com, Essid, Ines2 (AUTHOR), Smeti, Samir1 (AUTHOR), Atti, Naziha1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2023, Vol. 11 Issue 4, p1860-1871. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Valenti, A. Natalello, V. Vasta, L. Campidonico, V. Roscini, S. Mattioli, M. Pauselli, A. Priolo, M. Lanza, G. Luciano
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 2, Pp 435-443 (2019)
Little information is available on the effects of different sources of tannins on ruminant product quality. Nowadays several tannin-rich extracts, produced from different plants, are available and contain tannins belonging to different chemical group
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a2b3f531950431880f4405b52c769dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. 11:1860-1871
Autor:
Tkáčová, Jana1 jana.tkacova@uniag.sk, Šmehýl, Peter2, Pavelková, Adriana1, Bobko, Marek1, Čuboň, Juraj1, Haščík, Peter1, Angelovičová, Mária3, Kročko, Miroslav1, Gondeková, Martina4
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. 2019 Special Issue, Vol. 9, p453-456. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.