Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Meat additives"'
Autor:
Yuqi Wang, Yiwen Mei, Rongsheng Du, Shulin Zhang, Qiuyu Wang, Xiaofang Dao, Na Li, Lina Wang, Linlin Wang, Honghong He
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101839- (2024)
Arginine (Arg), a safe basic amino acid, modulates interprotein interactions and impacts the processing characteristics of myofibrillar proteins (MP) in meat products, as numerous studies have demonstrated. This study aimed to explore the effects of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf45a6a5451543d9ad3f4c85328a8108
Autor:
Wang, Yuqi a, Mei, Yiwen a, Du, Rongsheng b, Zhang, Shulin a, Wang, Qiuyu a, Dao, Xiaofang a, Li, Na c, Wang, Lina a, Wang, Linlin a, ⁎, He, Honghong d, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.