Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Mean Adequacy Ratio"'
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
IntroductionSocioeconomic level is one of the important factors determining diet quality. Snack preferences are affected by socioeconomic level. The objective of this research was to determine the effect of socioeconomic levels on diet quality and sn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fbdd64ba83041e2821548525bc00961
Autor:
Mohammad Hassan Sohouli, Genevieve Buckland, Cain C. T. Clark, Heitor O. Santos, Felipe L. Athayde, Vahid Sanati, Leila Janani, Akram Sadat Sajadian, Mitra Zarrati
Publikováno v:
BMC Women's Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Dietary quality is an important factor in the etiology of breast cancer (BrCa), but further studies are required to better elucidate this relationship. Accordingly, we sought to analyze if diet quality, assessed using the Diet Quality Index-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa03a22229014e3b9348067c8666a1fc
Publikováno v:
The South African Journal of Clinical Nutrition, Vol 35, Iss 4, Pp 142-148 (2022)
Objective: A survey was undertaken to evaluate and compare dietary intakes of first- and third-year female dietetics students. Design: This was a cross-sectional survey. Setting: The University of Pretoria (UP) was the site of the survey. Population:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5820aaac14334d57a4a217a1843e4a98
Autor:
Mahama Saaka
Publikováno v:
World Nutrition, Vol 11, Iss 1 (2020)
Introduction: Adequate nutrition during pregnancy is a pre-requisite for good pregnancy outcomes as well as future wellbeing, development and quality of life of the unborn child. This analytical cross-sectional study evaluated the adequacy of nutrien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4688c144b89a4c15bfe3ed3743093028
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Food Security, Vol 3, Iss 4, Pp 202-208 (2018)
Background: Malnutrition in children including lower nutrient intakes or high density food intakes is of recent world concerns; therefore, determining a simple index that reveals the diet adequacy might be an advantage. Methods: This cross-sectional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c5190cad9bc4163905b816c7dc40883
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.