Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Md. Saleh, R."'
Publikováno v:
In Thermal Science and Engineering Progress 1 December 2020 20
The present work aims to improve the understanding of the effect of different drying strategies at varying temperatures on the dynamic drying behaviour and quality of organic products such as carrots using non-invasive measurement techniques. For thi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8d0c64a61a6f6a55127fe70a3c3ff44e
The effect of air temperature and sample thickness on the color changes and total carotenoids content of carrot slices was investigated. Temperature, exposure time, and moisture levels significantly affected the dynamic changes of total carotenoids a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83226943471df73430759b4ff458a69c
The objective of this research was to investigate the effect of intermittent drying on drying kinetics, moisture diffusivity and quality of organic carrot. The intermittent drying was conducted at 60 °C and 70 °C with a constant air velocity of 0.6
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::301fffcc4df5ee660a6c9a686fd6a164
https://orgprints.org/id/eprint/39871/
https://orgprints.org/id/eprint/39871/
Autor:
Sturm, Barbara, Esper, Albert, Gebresenbet, Girma, Bosona, Techane, Bantle, Michael, Claussen, Ingrid C., Tolstorebrov, Ignat, von Gersdorff, Gardis, Shrestha, Luna, Md. Saleh, R., Pittia, Paola, Neri, L., Santarelli, V., Faieta, M., Rocchi, R., Massantini, R., Moscetti, R., Ferri, Serena, Raponi, Flavio, Bedini, Giacomo
These guidelines on quality and processing of organic foods have been prepared as part of the Core Organic Plus funded project “SusOrganic - Development of quality standards and optimi-sed processing methods for organic produce”. They intend to s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::df2a65e8ce498b2390dd28c509e1dec5
https://orgprints.org/id/eprint/35521/
https://orgprints.org/id/eprint/35521/
Autor:
Sturm, B., Esper, A., Massantini, R., Moscetti, R., Bantle, M., Claussen, I.C., Tolstorebrov, I., Pittia, P., Gebresenbet, G., Bosona, T., Shrestha, L., Md. Saleh, R., von Gersdorff, G. J.E.
These guidelines on quality and processing of organic foods have been prepared as part of the Core Organic Plus funded project “SusOrganic - Development of quality standards and optimised processing methods for organic produce”.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::b8a4a535e66311c2dfd828a2c5a7492f
http://orgprints.org/35271/
http://orgprints.org/35271/
Autor:
Sturm, B., Esper, A., Massantini, R., Moscetti, R., Bantle, M., Claußen, I.C., Tolstorebrov, I., Pittia, P., Gebresenbet, G., Bosona, T., Shrestha, L., Md. Saleh, R., von Gersdorff, G.
These guidelines on quality and processing of organic foods have been prepared as part of the Core Organic Plus funded project “SusOrganic - Development of quality standards and optimised processing methods for organic produce”. They intend to su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::81218fb8ab19c787fe108c5780e264e7
http://orgprints.org/34406/
http://orgprints.org/34406/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.