Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Mcgowen, M.M."'
Autor:
Adams, T.B., Gavin, C. Lucas, McGowen, M.M., Waddell, W.J., Cohen, S.M., Feron, V.J., Marnett, L.J., Munro, I.C., Portoghese, P.S., Rietjens, I.M.C.M., Smith, R.L.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2011 49(10):2471-2494
Autor:
Adams, T.B., McGowen, M.M., Williams, M.C., Cohen, S.M., Feron, V.J., Goodman, J.I., Marnett, L.J., Munro, I.C., Portoghese, P.S., Smith, R.L., Waddell, W.J.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(2):171-201
Autor:
Marnett, L.J., Cohen, S.M., Fukushima, S., Gooderham, N.J., Hecht, S.S., Rietjens, I., Smith, R.L., Adams, T.B., Hallagan, J.B., Harman, C., McGowen, M.M., Taylor, S.V.
Publikováno v:
Food Technology 67 (2013) 8
Food Technology, 67(8), 38-56
Food Technology, 67(8), 38-56
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28dafd75f85798eb4f841fb86ea0284d
https://research.wur.nl/en/publications/gras-flavoring-substances-26
https://research.wur.nl/en/publications/gras-flavoring-substances-26
Autor:
Smith, R.L., Waddell, W.J., Cohen, S.M., Fukushima, S., Gooderham, N.J., Hecht, S.S., Marnett, L.J., Porthogese, P.S., Rietjens, I., Adams, T.B., Gavin, C.L., McGowen, M.M., Taylor, S.V.
Publikováno v:
Food Technology 65 (2011) 7
Food Technology, 65(7), 44-75
Food Technology, 65(7), 44-75
The 25th publication by the Expert Panel of the Flavor and Extract Manufacturers Association provides an update on recent progress in the consideration of flavoring ingredients generally recognized as safe under the Food Additives Amendment.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::89ca379a6eae939de21f961bcdbd89f6
https://research.wur.nl/en/publications/gras-flavoring-substances-25-the-25th-publication-by-the-expert-p
https://research.wur.nl/en/publications/gras-flavoring-substances-25-the-25th-publication-by-the-expert-p
Autor:
Smith, R.L., Waddell, W.J., Cohen, S.M., Feron, V.J., Marnett, L.J., Portoghese, P.S., Rietjens, I., Adams, T.B., Lucas Gavin, C., McGowen, M.M., Taylor, S.V., Williams, M.C.
Publikováno v:
Food Technology, 63(6), 46-105
Food Technology 63 (2009) 6
Food Technology 63 (2009) 6
The Expert Panel of the Flavor and Extract Manufacturers Association (FEMA) presented safety and usage data on 236 GRAS flavor ingredients in its 24th publication. The publication revealed that these 236 flavor ingredients were of Japanese origin tha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a5a44b0b47365b24c36d9775871be3ec
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c629cccf-6c6e-4174-a950-9fb936de3190
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c629cccf-6c6e-4174-a950-9fb936de3190
Autor:
Waddell, W.J., Cohen, S.M., Feron, V.J., Goodman, J.I., Marnett, L.J., Portoghese, P.S., Rietjens, I.M.C.M., Smith, R.L., Adams, T.B., Lucas Gavin, C., McGowen, M.M., Williams, M.C.
Publikováno v:
Food Technology 61 (2007) 8
Food Technology, 61(8), 22-28
Food Technology, 61(8), 22-28
The 23rd publication by the Flavor and Extract Manufacturers Association (FEMA) Expert Panel presents safety and usage data on new 174 safe flavoring ingredients. The disciplines of toxicology, pathology, biochemistry, organic chemistry, pharmacology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d97ed3d0610250e410773239d8448e6
https://research.wur.nl/en/publications/gras-flavoring-substances-23-the-23rd-publication-by-the-fema-exp
https://research.wur.nl/en/publications/gras-flavoring-substances-23-the-23rd-publication-by-the-fema-exp
Autor:
Smith, R.L., Doull, J., Feron, V.J., Goodman, J.I., Munro, I.C., Newberne, P.M., Portoghese, P.S., Waddell, W.J., Wagner, B.M., Adams, T.B., Mcgowen, M.M.
Publikováno v:
Food Technology, 12, 55, 34-55
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f85aca5f0d616a00b11ef894a8584361
http://resolver.tudelft.nl/uuid:315b4673-87c8-41f4-b21e-3e28695a7790
http://resolver.tudelft.nl/uuid:315b4673-87c8-41f4-b21e-3e28695a7790
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.