Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"McWilliams, D.M."'
Publikováno v:
South African Medical Journal; Vol 47, No 8 (1973)
South African Medical Journal; Vol 48, No 8 (1974)
South African Medical Journal; Vol 48, No 8 (1974)
It is estimated that at the present rate of population growth, at least 21,5 million children under the age of 14 years will require health care by the year 2000. With the available medical manpower, it is not possible to provide the present child po
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atomic Data and Nuclear Data Tables; March 1997, Vol. 65 Issue: 2 p289-370, 82p
Autor:
Allen, S.C., Barr, A.M., Brock, P.J., Hall, R.M., Jago, R.H., McWilliams, D.M., Smith, T.G.C., Waldmann, C.S., Young, E., Rimmer, M.E.
Publikováno v:
Anaesthesia; Apr1987, Vol. 42 Issue 4, p434-435, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This book presents the state-of-the-art in supercomputer simulation. It includes the latest findings from leading researchers using systems from the High Performance Computing Center Stuttgart (HLRS) in 2015. The reports cover all fields of computati
Autor:
Pekka Pyykkö
Relativistic effects are of major importance for understanding the properties of heavier atoms and molecules. Volumes I-III of Relativistic Theory of Atoms and Molecules constitute the only available bibliography on related calculations. In Volume II
Autor:
Yolanda Picó
Food Contaminants and Residue Analysis treats different aspects of the analysis of contaminants and residues in food and highlights some current concerns facing this field. The content is initiated by an overview on food safety, the objectives and im