Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"McKie, Vincent"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Mar/Apr2023, Vol. 106 Issue 2, p370-383. 14p. 1 Illustration.
Autor:
Mangan, David, Cornaggia, Claudio, Liadova, Agnija, McCormack, Niall, Ivory, Ruth, McKie, Vincent A., Ormerod, Aaron, McCleary, Barry V.
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 5 June 2017 445:14-22
Autor:
Charnock, Simon J., Bolam, David N., Nurizzo, Didier, Szabó, Lóránd, McKie, Vincent A., Gilbert, Harry J., Davies, Gideon J.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2002 Oct . 99(22), 14077-14082.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3073541
Autor:
McCleary, Barry V., McKie, Vincent A., Draga, Anna, Rooney, Edward, Mangan, David, Larkin, Jennifer
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 30 April 2015 407:79-96
Autor:
McCleary, Barry V., Mangan, David, McKie, Vincent, Cornaggia, Claudio, Ivory, Ruth, Rooney, Edward
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 1 July 2014 393:60-69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mangan, David, McCleary, Barry V, Culleton, Helena, Cornaggia, Claudio, Ivory, Ruth, McKie, Vincent A, Delaney, Elaine, Kargelis, Tadas
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
BACKGROUND In recent years there has been a surge in the number of commercially available lactose‐free variants of a wide variety of products. This presents an analytical challenge for the measurement of the residual lactose content in the presence
Autor:
MCKIE, VINCENT A.1 vincent@megazyme.com, MCCLEARY, BARRY V.1
Publikováno v:
Journal of AOAC International. May/Jun2016, Vol. 99 Issue 3, p738-743. 6p. 4 Charts, 1 Graph.