Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"McGrath, Sara C."'
Publikováno v:
Morbidity and Mortality Weekly Report, 2015 Jan 01. 63(51 & 52), 1222-1225.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24856262
Autor:
Schieltz, David M., McGrath, Sara C., McWilliams, Lisa G., Rees, Jon, Bowen, Michael D., Kools, John J., Dauphin, Leslie A., Gomez-Saladin, Eduardo, Newton, Bruce N., Stang, Heather L., Vick, Michael J., Thomas, Jerry, Pirkle, James L., Barr, John R.
Publikováno v:
In Forensic Science International 2011 209(1):70-79
Autor:
Tran, An X., Karbarz, Mark J., Wang, Xiaoyuan, Raetz, Christian R.H., McGrath, Sara C., Cotter, Robert J., Trent, M. Stephen
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
Pathogenic bacteria modify the lipid A portion of their lipopolysaccharide to help evade the host innate immune response. Modification of the negatively charged phosphate groups of lipid A aids in resistance to cationic antimicrobial peptides targeti
Autor:
Tran, An X., Lester, Melissa E., Stead, Christopher M., Raetz, Christian R.H., Maskell, Duncan J., McGrath, Sara C., Cotter, Robert J., Trent, M. Stephen
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
Attachment of positively charged, amine-containing residues such as 4-amino-4-deoxy-L-arabinose (L-Ara4N) and phosphoethanolamine (pEtN) to Escherichia coli and Salmonella typhimurium lipid A is required for resistance to the cationic antimicrobial p
Autor:
Reynolds, C., Ribeiro, Anthony A., McGrath, Sara C., Cotter, Robert J., Raetz, Christian R.H., Trent, M. Stephen
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
The Salmonella and related bacteria modify the structure of the lipid A portion of their lipopolysaccharide in response to environmental stimuli. Some lipid A modifications are required for virulence and resistance to cationic antimicrobial peptides.
Externí odkaz:
https://dc.etsu.edu/etsu-works/18090
Autor:
Sharma, G.M., Rallabhandi, P.V., Callahan, J.H., Williams, K.M., Ross, M.M., McGrath, Sara C.
Introduction: For millions of celiac disease sufferers, foods containing wheat gluten must be totally avoided. Intact gluten proteins can be reasonably quantified using commercially available ELISA kits, but these assays provide a poor measure of glu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmc_________::0b6fe8ff29a8deb9e1e492d19108f42d
https://europepmc.org/articles/PMC3635389/
https://europepmc.org/articles/PMC3635389/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.