Zobrazeno 1 - 10
of 10 150
pro vyhledávání: '"McClements, D.J"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 1 077 emulsions
- 590 nanoparticles
- 413 stability
- 387 curcumin
- 381 chitosan
- 380 bioavailability
- 372 rheology
- 369 bioactive compounds
- 365 encapsulation
- 363 drug delivery systems
- 357 essential oils
- 352 antioxidants
- 351 emulsion
- 300 biopolymers
- 294 antioxidant
- 289 functional foods
- 279 zeta potential
- 278 nanoemulsion
- 267 polysaccharides
- 263 nanoemulsions
- 252 proteins
- 251 food industry
- 243 antioxidant activity
- 242 polyphenols
- 240 microencapsulation
- 220 starch
- 219 food packaging
- 219 nanotechnology
- 209 bioaccessibility
- 205 digestion
- 200 whey proteins
- 188 edible coatings
- 176 food emulsions
- 175 drug delivery
- 172 soy proteins
- 165 lipid oxidation
- 164 lipids
- 164 phenols
- 158 hydrogels
- 156 liposomes
- 153 carotenoids
- 151 spray drying
- 151 surface active agents
- 150 oxidative stress
- 145 viscosity
- 144 nutraceuticals
- 141 fourier transform infrared spectroscopy
- 138 oxidation
- 137 food additives
- 137 pectin
- 5 925 mdpi
- 800 wiley-blackwell
- 459 taylor & francis ltd
- 391 elsevier ltd
- 357 elsevier b.v.
- 225 academic press
- 218 crc press
- 132 elsevier
- 130 american chemical society
- 82 springer
- 78 springer nature
- 76 woodhead publishing
- 65 royal society of chemistry
- 55 wiley
- 42 taylor and francis ltd.
- 40 wiley-scrivener
- 33 wiley-vch
- 27 nova science publishers, inc
- 26 oxford university press / usa
- 25 academic press inc.
- 25 bentham science publishers
- 23 edp sciences
- 20 elsevier inc.
- 17 de gruyter
- 14 nipa
- 14 sage publications inc.
- 7 nova medicine and health
- 7 oxford university press
- 6 elsevier science
- 6 sidas medya ajans tanitim danismanlik ltd. sti
- 5 nova
- 5 trans tech publications ltd
- 4 blackwell science ltd
- 4 lavoisier
- 3 bentham science publishers ltd
- 3 intechopen
- 2 aocs
- 2 blackwell scientific publishers and bios scientific publishers in association with the society for experimental biology
- 2 croatian society of food technologists, biotechnologists & nutritionists
- 2 dfv mediengruppe
- 2 dunarea de jos university
- 2 new century health publishers, llc
- 2 public library of science
- 2 world scientific
- 1 brasil
- 1 hal ccsd
- 1 instituto de tecnologia
- 1 programa de p?s-gradua??o em ci?ncia e tecnologia de alimentos
- 1 ufrrj
- 1 universidade federal rural do rio de janeiro
- 1 132 foods
- 1 059 molecules
- 550 polymers (20734360)
- 482 pharmaceutics
- 418 international journal of molecular sciences
- 373 international journal of food science & technology
- 285 food hydrocolloids
- 200 journal of agricultural and food chemistry
- 199 antioxidants
- 196 journal of dispersion science & technology
- 162 materials (1996-1944)
- 154 food chemistry
- 139 food research international
- 130 pharmaceuticals (14248247)
- 73 international journal of food properties
- 72 biomolecules (2218-273x)
- 56 journal of food processing & preservation
- 48 journal of food science
- 45 journal of food process engineering
- 43 journal of microencapsulation
- 42 journal of colloid and interface science
- 39 drying technology
- 36 journal of texture studies
- 33 food reviews international
- 33 journal of food engineering
- 32 international journal of cosmetic science
- 25 colloids and surfaces a: physicochemical and engineering aspects
- 13 letters in applied microbiology
- 12 journal of applied microbiology
- 12 journal of food biochemistry
- 12 journal of food quality
- 11 journal of functional foods
- 11 microbial biotechnology
- 8 ultrasonics
- 7 journal of aquatic food product technology
- 6 polymer
- 4 current pharmaceutical biotechnology
- 4 encapsulation technologies and delivery systems for food ingredients and nutraceuticals
- 3 current drug research reviews
- 3 understanding and controlling the microstructure of complex foods
- 2 biological chemistry
- 2 delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals
- 2 developments in food science
- 2 environmental microbiology
- 2 european journal of immunology
- 2 texture in food
- 1 biblioteca digital de teses e dissertacoes da ufrrj
- 1 the european physical journal e - soft matter
- 1 ufrrj
- 1 universidade federal rural do rio de janeiro