Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"McClean, Stephen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coulter‐Parkhill, Aimee, Tanday, Neil, Cobice, Diego, McLaughlin, Christopher M., McClean, Stephen, Gault, Victor A., Irwin, Nigel
Publikováno v:
Diabetes, Obesity & Metabolism; Jan2024, Vol. 26 Issue 1, p329-338, 10p
Autor:
Coulter-Parkhill, Aimee1 (AUTHOR) coulter_parkhill-a@ulster.ac.uk, McClean, Stephen1 (AUTHOR), Gault, Victor A1 (AUTHOR), Irwin, Nigel1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Clinical Medicine Insights: Endocrinology & Diabetes. 3/27/2021, p1-13. 13p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2014 146:443-447
Publikováno v:
Review of Education; Aug2022, Vol. 10 Issue 2, p1-24, 24p
In the context of market demands and expectations from STEM graduates, we are moving from an\ud era of specialization to super-specialization to multi-specialization courses. In coming future, a\ud significant proportion of the next generation of STE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2a5009bf28521f3ee9b07c82f98df894
http://sure.sunderland.ac.uk/id/eprint/12801/1/Opinion_Piece_v3.pdf
http://sure.sunderland.ac.uk/id/eprint/12801/1/Opinion_Piece_v3.pdf
Autor:
Smyth, W. Franklin1 (AUTHOR) wf.smyth@ulster.ac.uk, McClean, Stephen1 (AUTHOR), Massaro, C. Flavia2 (AUTHOR), Smyth, Thomas J.3 (AUTHOR), Brooks, Peter2 (AUTHOR), Robledo, Virginia Rodríguez4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Analytical Letters. 2015, Vol. 48 Issue 17, p2661-2675. 15p. 5 Diagrams, 2 Charts.
Autor:
Logue, Caomhan, Dowey, Le Roy C, Strain, J J, Verhagen, Hans, McClean, Stephen, Gallagher, Alison M
Although the use of low-calorie sweeteners (LCSs) is widespread, methods of assessing consumption within free-living populations have inherent limitations. Five commonly consumed LCSs, namely, acesulfame-K, saccharin, sucralose, cyclamate, and stevio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::a4003b247309b8534c97fed0a2d03561
http://hdl.handle.net/10029/621314
http://hdl.handle.net/10029/621314