Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"McCartney, Nathaniel B."'
Publikováno v:
In Microvascular Research March 2017 110:43-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guiguet, Antoine, McCartney, Nathaniel B., Gilbert, Kadeem J., Tooker, John F., Deans, Andrew R., Ali, Jared G., Hines, Heather M.
The image shows the results of pH paper tests of samples of galls and acidic fruits used in HPLC measurements.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a85d3c0e96ea1088108edba4c22f2e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McCartney, Nathaniel B., Ahumada, M. Isabel, Muñoz, Marcela P., Rosales, I. Marlene, Fierro, Angélica M., Chorbadjian, Rodrigo A.
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria, Volume: 46, Issue: 2, Pages: 125-136, Published: AUG 2019
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) produces bitter-tasting triterpene saponins that must be removed prior to consumption, significantly adding to production costs. Breeders have therefore prioritized the development of low-saponin “sweet” cultiva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::2f9ad8e3fb5fb03835a087c80425c07f
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125&lng=en&tlng=en
Autor:
McCartney,Nathaniel B., Ahumada,M. Isabel, Muñoz,Marcela P., Rosales,I. Marlene, Fierro,Angélica M., Chorbadjian,Rodrigo A.
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria v.46 n.2 2019
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) produces bitter-tasting triterpene saponins that must be removed prior to consumption, significantly adding to production costs. Breeders have therefore prioritized the development of low-saponin “sweet” cultiva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2f9ad8e3fb5fb03835a087c80425c07f
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Böröczky K; Center for Chemical Ecology, Department of Entomology, The Pennsylvania State University, University Park, PA 16802, USA. katalin.by@gmail.com, Zylstra KE, McCartney NB, Mastro VC, Tumlinson JH
Publikováno v:
Journal of chemical ecology [J Chem Ecol] 2012 Feb; Vol. 38 (2), pp. 213-21. Date of Electronic Publication: 2012 Feb 23.