Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"McAuliffe Wg"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olesen Ov, McAuliffe Wg
Publikováno v:
Nephron. 34:114-124
Light and electron microscopy were used to study the effects of a lithium-supplemented diet on renal structure in the rat. At the end of a 7-week experimental period serum lithium levels were 1.14 +/- 0.20 mM. Lesions consisting of groups of dilated
Autor:
McAuliffe Wg
Publikováno v:
Stain Technology. 58:374-376
Alcian blue 8GX is a copper phthalocyanin dye that shows a high degree of specificity for polyanionic substances such as hyaluronic acid, sialic acid and the chondroitin sulfates. This dye has proved useful for both histochemical and electrophoretic
Autor:
Mcauliffe Wg
Publikováno v:
The American journal of anatomy. 157(1)
The Brattleboro strain of Long-Evans hooded rats has hereditary hypothalamic diabetes insipidus due to the inability to produce antidiuretic hormone. Animals homozygous for this autosomal recessive trait have extreme polyuria and polydipsia, whereas
Publikováno v:
Stain technology. 61(4)
A modified tannic acid-phosphomolybdic acid-dye procedure is used for staining myoepithelial cells in formalin fixed surgical and autopsy material. Paraffin sections are brought to water, mordanted for 1 hr in Bouin's fixative previously heated to 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Phillipson-Weiner L; Department of Nutritional Sciences, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey;, Mirek ET; Department of Nutritional Sciences, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey;, Wang Y; Department of Nutritional Sciences, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey;, McAuliffe WG; Robert Wood Johnson Medical School, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey; and., Wek RC; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Indiana University School of Medicine, Indianapolis, Indiana., Anthony TG; Department of Nutritional Sciences, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey; Cancer Institute of New Jersey, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey; New Jersey Institute for Food, Nutrition, and Health, Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey; tracy.anthony@rutgers.edu.
Publikováno v:
American journal of physiology. Gastrointestinal and liver physiology [Am J Physiol Gastrointest Liver Physiol] 2016 Jun 01; Vol. 310 (11), pp. G1061-70. Date of Electronic Publication: 2016 Mar 11.
Autor:
McAuliffe WG; Department of Neuroscience and Cell Biology, UMDNJ-Robert Wood Johnson Medical School, Piscataway, NJ, USA.
Publikováno v:
Methods in molecular biology (Clifton, N.J.) [Methods Mol Biol] 2013; Vol. 1018, pp. 289-300.