Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"Mbugua SK"'
Autor:
Vila-Real CPM; Universidade Católica Portuguesa CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina - Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Porto, Portugal., Pimenta-Martins AS; Universidade Católica Portuguesa CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina - Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Porto, Portugal., Kunyanga CN; Department of Food Science, Nutrition and Technology, Faculty of Agriculture, University of Nairobi, Nairobi, Kenya., Mbugua SK; Department of Food Science, Nutrition and Technology, Faculty of Agriculture, University of Nairobi, Nairobi, Kenya., Katina K; Division of Food Technology, Department of Food and Environmental Sciences, University of Helsinki, Helsinki, Finland., Maina NH; Division of Food Technology, Department of Food and Environmental Sciences, University of Helsinki, Helsinki, Finland., Gomes AMP; Universidade Católica Portuguesa CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina - Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Porto, Portugal., Pinto ECB; Universidade Católica Portuguesa CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina - Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Porto, Portugal.; EPIUnit - Instituto de Saúde Pública, Universidade do Porto, Porto, Portugal.
Publikováno v:
Nutrition bulletin [Nutr Bull] 2022 Dec; Vol. 47 (4), pp. 423-437. Date of Electronic Publication: 2022 Oct 10.
Publikováno v:
Global Journal of Biology, Agriculture & Health Sciences. 6:8-11
The quality and quantity of food intake by an individual to a large extent determines the degree of nourishment and eventually his/her weight. The study aimed at investigating dietary intake by the students in two selected National schools in Kenya.
Publikováno v:
Journal of Pure & Applied Microbiology. 2024, Vol. 18 Issue 3, p2137-2146. 10p.
Autor:
Isingoma BE; 1Department of Food Science, Nutrition and Technology, University of Nairobi, Nairobi, Kenya.; 2Department of Human Nutrition and Home Economics, Kyambogo University, Kampala, Uganda., Mbugua SK; 1Department of Food Science, Nutrition and Technology, University of Nairobi, Nairobi, Kenya., Karuri EG; 1Department of Food Science, Nutrition and Technology, University of Nairobi, Nairobi, Kenya.
Publikováno v:
BMC nutrition [BMC Nutr] 2019 Feb 11; Vol. 5, pp. 11. Date of Electronic Publication: 2019 Feb 11 (Print Publication: 2019).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goel, Aditi1 (AUTHOR), Halami, Prakash Motiram1 (AUTHOR) prakashalami@cftri.res.in
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Sep2023, Vol. 107 Issue 18, p5635-5649. 15p.