Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Mbofung, CM"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 17, No 3 (2017); 12362-12376
Leafy vegetables form part of the diet of most people of tropical Africa. Thecontribution of these leafy vegetables to their mineral needs has not been wellelaborated. The aim of this study was to determine the effects of different processingmethods
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 5, No 2 (2005)
Vernonia is one of the leafy vegetables that can be used in an attempt to alleviate the problem of micronutrient malnutrition, prominent in tropical Africa. Commonly known as Ndole or Bitterleaf in most Central and West African countries, it is one o
Autor:
Mawouma, S, Mbofung, CM
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 8, No 4 (2014); 1847-1852
L’objectif de notre travail était d’identifier et caractériser les usages alimentaires de Moringa oleifera au sein des ménages de la région de l’Extrême-Nord Cameroun. Pour y parvenir, nous avons administré à 246 ménages (104 en zone ru
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 13, No 1 (2013); 7325-7338
Maize occupies an important place in the resolution of food insecurity problems in the sub-Saharan region of Africa. However due to poor post-harvest technologies, more than 35% of annual crop yield is often lost during storage as a consequence of in
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 25 (2010); 3911-3918
Nine Solanum species (Solanum aculeastrum, Solanum aethiopicum, Solanum anomalum, Solanum cerasiferum, Solanum dasyphyllum, Solanum indicum, Solanum nigrum, Solanum nodiflorum and Solanum terminale) berries were studied in order to find a new source
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 4, No 4 (2010)
Nowadays, chemical control strategies in crop protection are mostly based on biopesticides or on low persistence synthetic molecules. These tools are alternatives of some products exhibiting adverse effects on consumers and polluting environment. Bio
Publikováno v:
Journal of the Cameroon Academy of Sciences; Vol 7, No 3 (2008); 163-170
No Abstract.Journal of the Cameroon Academy of Sciences Vol. 7 (3) 2008: pp. 163-170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.