Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Mbawala Augustin"'
Autor:
Mouafo T. Hippolyte, Mbawala Augustin, Tchougang M. Hervé, Ndjouenkeu Robert, Somashekar Devappa
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 5, Iss 1, Pp 1-16 (2018)
Abstract Background Biosurfactants are natural surface-active compounds produced by a variety of microorganisms. The high cost of culture media limits the large-scale production and use of biosurfactants. It is therefore necessary to develop an effic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d778f9ac8dd4283aefeaec1fb38a23a
Autor:
Mouafo, Hippolyte T., Sokamte, Alphonse T., Mbawala, Augustin, Ndjouenkeu, Robert, Devappa, Somashekar
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tchakouani, Galvany Franck Yamagueu1 (AUTHOR), Mouafo, Hippolyte Tene2 (AUTHOR) hippolyte.tene@gmail.com, Nguimbou, Richard Marcel1 (AUTHOR), Nganou, Nadège Donkeng3 (AUTHOR), Mbawala, Augustin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2024, Vol. 12 Issue 1, p141-153. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BioMed Research International. 2/13/2018, Vol. 2018, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.