Zobrazeno 1 - 10
of 421
pro vyhledávání: '"Mazzarella Giuseppe"'
Recently, a lot of effort has been dedicated to developing next-generation optoelectronic devices based on two-dimensional materials, thanks to their unique optical properties that are significantly different from those of their bulk counterparts. In
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2103.13884
Autor:
Esposito Pasquale, Russo Maria, Tolone Carlo, Mazzarella Giuseppe, Stefanile Rosita, De Rosa Mario, Giuliano Maria, Cammarota Marcella, Casolaro Vincenzo, Lammers Karen M, Sapone Anna, Ferraraccio Franca, Cartenì Maria, Riegler Gabriele, de Magistris Laura, Fasano Alessio
Publikováno v:
BMC Medicine, Vol 9, Iss 1, p 23 (2011)
Abstract Background Celiac disease (CD) is an autoimmune enteropathy triggered by the ingestion of gluten. Gluten-sensitive individuals (GS) cannot tolerate gluten and may develop gastrointestinal symptoms similar to those in CD, but the overall clin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22c447715c0a4db4a8d271c994df703e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maurano, Francesco, Ogita, Tasuku, Luongo, Diomira, Rotondi Aufiero, Vera, Bergamo, Paolo, Mazzarella, Giuseppe, Tanabe, Soichi, Rossi, Mauro *
Publikováno v:
In Immunobiology May 2020 225(3)
Autor:
Iacomino, Giuseppe, Rotondi Aufiero, Vera, Iannaccone, Nunzia, Melina, Raffaele, Giardullo, Nicola, De Chiara, Giovanni, Venezia, Antonella, Taccone, Fabio Silvio, Iaquinto, Gaetano, Mazzarella, Giuseppe *
Publikováno v:
In Immunobiology January 2020 225(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 59 Issue 3, p1927-1934, 8p