Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Maziero, Sandra Maria"'
Autor:
Maziero, Sandra Maria
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
Considering the expansion of grown of common bean for large mechanized areas and the need of biofortication of basic foods consumed by the Brazilian population, to minimize minerals
Considering the expansion of grown of common bean for large mechanized areas and the need of biofortication of basic foods consumed by the Brazilian population, to minimize minerals
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/3237
Autor:
Maziero, Sandra Maria
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
The study of adaptability and yield stability allows to identify cultivars adapted to specific conditions and wide, stable and with high grain yield, and can be realized as the diff
The study of adaptability and yield stability allows to identify cultivars adapted to specific conditions and wide, stable and with high grain yield, and can be realized as the diff
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5045
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Nerinéia Dalfollo *, Santos, Guilherme Godoy dos, Maziero, Sandra Maria, dos Santos, Greice Godoy
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2021 96
Autor:
Ribeiro, Nerinéia Dalfollo1 (AUTHOR) nerineia@hotmail.com, Maziero, Sandra Maria2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Euphytica. Jul2022, Vol. 218 Issue 7, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Volume: 54, Article number: e20218523, Published: 30 JUN 2023
The determination of the number of experiments required to achieve high coincidence in identifying significant correlations between culinary quality traits and/or mineral concentrations is unprecedented for common bean. The objectives of this study w