Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mazari, Azzedine"'
Autor:
KHALED, SOUAD, MAHDEB, AMOKRANE, MAZARI, AZZEDINE, DAHMOUNE, FARID, AMRANE-ABIDER, MERIEM, HAMIMECHE, MOHAMED, TERKI, LYDIA, MADANI, KHODIR
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; Aug2024, Vol. 48 Issue 1, p24-43, 20p
Autor:
Bouhdjar Amor, Semai Hakim, Boukadoum Amal, Elmokretar Sofiane, Mazari Azzedine, Semiani Mohamed, Amari Aissa
Publikováno v:
Acta Technologica Agriculturae, Vol 23, Iss 2, Pp 92-98 (2020)
Vegetable drying is an energy consuming procedure despite the fact that it is the most efficient way to preserve agricultural products. This study investigates a new way to dry good quality garlic at lower cost. Thin garlic layer was submitted to fre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88edaa3d3f124b4e83257f2f6cd846d6
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 23 (2020)
The olive growing is one of the strategic sectors of the Algerian economy. Traditional olive culture located in the mountains of Kabylia offers typical oil widely preferred by a large part of the Algerian consumers. However, this ancestral culture ri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79737901edcf48dd9cbc6c7f11bc19c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal for Vitamin and Nutrition Research; December 2013, Vol. 83 Issue: 6 p367-376, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.