Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Maza, G."'
Autor:
Jiménez Márquez, A., Beltrán Maza, G.
Publikováno v:
In Smart Agricultural Technology October 2023 5
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 95(1):135-141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Márquez, A. Jiménez1 antonio.jimenez.ext@juntadeandalucia.es, Maza, G. Beltrán1, Herrera, M. P. Aguilera1, Ojeda, M. Uceda1
Publikováno v:
Grasas y Aceites. abr-jun2007, Vol. 58 Issue 2, p122-129. 8p.
Autor:
Morales Sillero, Ana, Jiménez González, Rocío, Fernández Luque, José Enrique, Beltrán Maza, G.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
6 pages, 1 figure, 5 tables, 48 references.
We report the results of a study carried out in a ‘Manzanilla de Sevilla’ olive orchard near Seville, Spain, where the influence of different fertigation treatments on oil chemical composition was
We report the results of a study carried out in a ‘Manzanilla de Sevilla’ olive orchard near Seville, Spain, where the influence of different fertigation treatments on oil chemical composition was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d947dfcb73728b4901038689e0a353da
http://hdl.handle.net/10261/47433
http://hdl.handle.net/10261/47433
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 58, Iss 2, Pp 122-129 (2007)
Samples of olive oil from the cultivars âArbequinaâ and âPicualâ, with different contents in polyphenols, were analyzed by means of differential scanning calorimetry. Three speeds of cooling/heating (1, 5 and 10ºC/min) were ana
Autor:
Beltrán Maza, G., Jiménez Márquez, A.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 54, Iss 4, Pp 403-409 (2003)
Application of Differential Scanning Calorimetry (DSC) to Virgin Olive Oil has been evaluated. Thermal profile of olive oil from six cultivars were analysed by DSC. Crystallization and melting curves were obtained between -100ºC and 50ºC, at 5