Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Maynard, Elizabeth T."'
Autor:
Traldi, Rebecca, Asprooth, Lauren, M. Usher, Emily, Floress, Kristin, Arbuckle, J. Gordon, Baskerville, Megan, Church, Sarah P., Genskow, Ken, Harden, Seth, Maynard, Elizabeth T., Thompson, Aaron William, Torres, Ariana P., Prokopy, Linda S.
Publikováno v:
Agriculture & Human Values; Dec2024, Vol. 41 Issue 4, p1687-1706, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
High tunnels are a low-cost technology that can strengthen local and regional food systems by facilitating the production of high-quality fruits and vegetables during and beyond the frost-free growing season. The potential for high tunnels to improve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c4195a2655b9ac813f839b03235e1ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wenjing Guan, Maynard, Elizabeth T., Aly, Bronwyn, Zakes, Julie, Egel, Daniel S., Ingwell, Laura L.
Publikováno v:
HortTechnology; Oct2019, Vol. 29 Issue 5, p634-642, 9p
Autor:
Maynard, Elizabeth T.
Publikováno v:
Midwest Vegetable Trial Reports
Purdue Fruit and Vegetable Research Reports
Purdue Fruit and Vegetable Research Reports
Indiana growers harvested sweet corn for fresh market sales from 6,100 acres in 2009, with an average yield of 69 cwt/acre (164 crates or 3.45 tons per acre) and total value of $16.8 million (USDA NASS,2010). Indiana ranks 14th among states for produ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8187fc497d620fffb2cb867ac98b1744
https://docs.lib.purdue.edu/mwvtr/71
https://docs.lib.purdue.edu/mwvtr/71
Autor:
Maynard, Elizabeth T.
Publikováno v:
Midwest Vegetable Trial Reports
Purdue Fruit and Vegetable Research Reports
Purdue Fruit and Vegetable Research Reports
Indiana growers harvested sweet corn for fresh market sales from 6,100 acres in 2009, with an average yield of 69 cwt/acre (164 crates or 3.45 tons per acre) and total value of $16.8 million (USDA NASS, 2010). Indiana ranks 14th among states for prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::12589b9560651a184507ebeec51f93e8
https://docs.lib.purdue.edu/mwvtr/70
https://docs.lib.purdue.edu/mwvtr/70