Zobrazeno 1 - 10
of 681
pro vyhledávání: '"Maycrest"'
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science, 2011 Jul 01. 76(2), 51-55.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24126713
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 1989 Jan 01. 3(2), 51-54.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42882996
Autor:
DEMİRAL, Sara, ÜLGER, Salih
Publikováno v:
Mediterranean Agricultural Sciences; Apr2021, Vol. 34 Issue 1, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 45:3406-3410
Fruit firmness, free putrescine and spermidine levels, total soluble solids, titratable acidity, and ethylene production were determined in two ripening grade Maycrest peaches stored at 1 and 5 °C and when fruits were placed at 20 °C during 48 h. S
Publikováno v:
Iron Nutrition in Soils and Plants ISBN: 9789401042246
“Maycrest” peach trees (Prunus persica L. Batsch) grafted on four different rootstocks were established in a calcareous soil with high content in total (mean 34%) and low in active (mean 6%) CaCO3. It was found that the highest degree of iron chl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1102cf03316868acc2b972b01bc20bac
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0503-3_43
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0503-3_43
Publikováno v:
electronico
ReDivia. Repositorio Digital del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias
instname
ReDivia. Repositorio Digital del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias
instname
En árboles jóvenes de melocotonero sin fruto (var. «Maycrest») se han estudiado las diferentes fracciones del N de reserva a lo largo de un año. Las principales formas de reserva nitrogenada fueron la arginina y las proteinas. La arginina se acu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::8bfed395d7a5b3eecb4ec5193c70765d
http://hdl.handle.net/20.500.11939/8179
http://hdl.handle.net/20.500.11939/8179
Autor:
Cieślińska, Mirosława
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research; Dec2023, Vol. 31 Issue 2, p63-68, 6p
The risk that plants have not accumulated sufficient chilling units (CU) and the economic interest in anticipating flowering have led to growing scientific interest in the use of bio plant regulators to stop dormant peach trees in farms that use agro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cd67eb56469a6791f175bd9a61a35442
http://hdl.handle.net/10447/482236
http://hdl.handle.net/10447/482236