Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Mayanin Rodríguez"'
Autor:
Rodrigo Alonso-Villegas, Rosa María González-Amaro, Claudia Yuritzi Figueroa-Hernández, Ingrid Mayanin Rodríguez-Buenfil
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4239 (2023)
Chili is one of the world’s most widely used horticultural products. Many dishes around the world are prepared using this fruit. The chili belongs to the genus Capsicum and is part of the Solanaceae family. This fruit has essential biomolecules suc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6997722dd2664ee4835d6d7ab5697775
Autor:
Kevin Alejandro Avilés-Betanzos, Julio Enrique Oney-Montalvo, Juan Valerio Cauich-Rodríguez, Marisela González-Ávila, Matteo Scampicchio, Ksenia Morozova, Manuel Octavio Ramírez-Sucre, Ingrid Mayanin Rodríguez-Buenfil
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 15, p 2060 (2022)
Habanero pepper leaves and stems (by-products) have been traditionally considered waste; however, bioactive compounds such as polyphenols, vitamin C and carotenoids have been identified that can be used for formulation of nutraceuticals or functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/114745f8b9b840849df21a405b1d469a
Autor:
Julio Enrique Oney-Montalvo, Ksenia Morozova, Manuel Octavio Ramírez-Sucre, Matteo Scampicchio, Ingrid Mayanin Rodríguez-Buenfil
Publikováno v:
Sensors, Vol 22, Iss 5, p 1794 (2022)
This work aims to evaluate the purity of chromatographic peaks by a two-dimensional correlation (2D-corr) analysis. Such an analysis leads to two contour plots: synchronous and asynchronous. The synchronous contour plot provides information on the nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/352a30e19e404420b5770f3d6a9d17c1
Autor:
Adan Cabal‐Prieto, Lucía Sánchez‐Arellano, José Andrés Herrera‐Corredor, Jesús Rodríguez‐Miranda, Witoon Prinyawiwatkul, Lorena Guadalupe Ramón‐Canul, Filiberto Toledano‐Toledano, Ingrid Mayanin Rodríguez‐Buenfil, Manuel Octavio Ramírez‐Sucre, Gregorio Hernández‐Salinas, Emmanuel de Jesús de Ramírez‐Rivera
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorena Guadalupe Ramón-Canul, Adán Cabal‐Prieto, Manuel Octavio Ramírez-Sucre, José Andrés Herrera-Corredor, Rogelio Limón‐Rivera, Ingrid Mayanin Rodríguez-Buenfil, Diana Laura Margarito‐Carrizal, Uriel Alejandro Morales‐Carrrera, Emmanuel de Jesús Ramírez-Rivera
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 101:3298-3307
Background External preference mapping is a powerful tool to explain consumer preference or rejection. Combining the technique for order of preference by similarity to ideal solution (TOPSIS) multicriteria analysis with rapid descriptive techniques c