Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"Maximal fat oxidation"'
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1aec89a2eb645e5ba9430f648b8b857
Autor:
Mingyue Yin, Zhili Chen, George P. Nassis, Hengxian Liu, Hansen Li, Jianfeng Deng, Yongming Li
Publikováno v:
Journal of Exercise Science & Fitness, Vol 21, Iss 4, Pp 354-365 (2023)
Objective: to (1) systematically review the chronic effect of high-intensity interval training (HIIT) and moderate-intensity continuous training (MICT) on maximal fat oxidation (MFO) in overweight and obese adults, and (2) explore MFO influencing fac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/924d5f9f4a03405d8b30153e1fbdd913
Publikováno v:
Frontiers in Sports and Active Living, Vol 6 (2024)
IntroductionIn this study, we investigated the impact of cardiorespiratory fitness (CRF), quantified as peak oxygen consumption (VO2peak), on the relationship between work rates (WR) at the aerobic threshold (AerT) and the point of maximal fat oxidat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6dc0928be164d02afbd2a1347a3d1e5
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
Purpose: To determine the effects of weight reduction schemes using the exercise intensities corresponding to maximal fat oxidation (FATmax) and crossover point (COP). The effects of different intervention protocols on blood lipid metabolism were com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/661d7e49b1084a31bf87c7fb91894246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fionn T. McSwiney, Ben Fusco, Lochlann McCabe, Andrew Lombard, Patrick Crowley, Jack Walsh, Michelle Hone, Brendan Egan
Publikováno v:
Biology of Sport, Vol 38, Iss 1, Pp 145-152 (2020)
Few studies have investigated the short-term effects of a very low carbohydrate ketogenic diet (KD) on body composition and substrate utilization in trained individuals. This study investigated effects on substrate utilization during incremental exer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce41305522084ab6ac1a61d91db31b45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 17, Iss 1 (2020)
Background Among n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs), the most important is α-linolenic acid (ALA). The biological activity of ALA is not equivalent to that of the long-chain n-3 PUFAs, and it has pleiotropic effects, such as functioning as an e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd397ec48ce64a7fb3a89dc1bcf6cecd